Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler
3 SPORET VEJ TIL VÆKST

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn har udviklet og afholder Boost Sydfyn 1.0, 1.1 og 1.2, der er et unikt uddannelsesforløb for kreative iværksættere med vækstambitioner.

 

Forløbet er en 3 sporet vej til vækst med sammenhængende moduler, klippekort og netværk.

 

Du lærer at udvikle din virksomhed og forbedre bundlinjen gennem ni moduler, der integrerer strategisk ledelse, innovation, netværk, branding og kommunikation. Undervejs er der plads til overraskelser og forstyrrelser.

 

 

 

Hvad er Boost 1.2?

Vi har en film om Boost 1.0. Den giver dig en rigtig god idé om hvad der venter dig på Boost 1.2, der er tredje version af vores uddanelsesforløb for kreative iværksættere

 

 

Med en klippekortsordning har vi sørget for, at du selv kan vælge de fag, der matcher netop dine udfordringer. Klippekortet kombinerer undervisning i fag så som nye teknologier, økonomistyring light og personligt salg med individuel vejledning og netværk med fx IT-eksperter og revisorer.

 

Netværk gennemsyrer hele Boost Sydfyn forløbet. Deltagerne netværker på holdet, med andre hold, med erhvervschefer og kommunale venner, med rådgivere, underviserne og coachene. Netværkene er til sparring, joint innovation, salg, markedsføring og leverandørsøgning. Netværk skal have effekt og evalueres.

 

Forløbet afsluttes med, at du præsenterer dig selv, din forretningsmodel og fremtidsplaner for et ekspertpanel. De bedste fra hvert hold får om et år, mulighed for at gå videre til Boost 2.0 med global innovation.

 

Uddannelsesforløbet varer 9 mdr, hvor du arbejder med din egen virksomhed i både forberedelse, undervisning og cases. Boost Sydfyn forløbene er GRATIS. Du betaler med din tid. Du investerer i alt 20 dage i at skabe nye resultater.

 

Du kan læse mere om Boost 1.2 i denne præsentation:

 

 

 

Du kan læse mere om Boost 1.1 i denne præsentation:

 

 

Du kan også læse mere om det første boost, som 70 kreative iværksættere allerede har gennemført: Boost Sydfyn 1.0

 

 

  

 

 

 

 

 

 
Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden