Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

SÅDAN BLIVER DU EN DEL AF BOOST

 

Vi booster stadigvæk og selv om vores uddannelsesforløb er ved at være afsluttet er der stadigvæk muligheder for at komme til at booste og blive en del af netværket.

 

Du kan finde os på Facebook: Netværk for iværksættere Sydfyn  https://www.facebook.com/groups/328327773865073/ 

 

Og vi har løbende events, som der er mere information om her http://fremtidsfabrikken.com/6-events.html

 

Nyhedsbrevet kan du tilmelde dig ved at sende en mail til: kontakt@fremtidsfabrikken.com

 

På fremtidsfabrikken er der forskellige muligheder for kontorplads http://www.fremtidsfabrikken.com/3-iværksætterhuse.html og https://www.facebook.com/fremtidsfabrikken

 

Og du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi og få en snak. Send gerne en mail til hanne@fremtidsfabrikken.com

 

Og da vi ind imellem også matcher virksomheder med hinanden, vil vi selvfølge også gerne vide hvem du er. Skriv 2 linjer om dig selv og evt. et link til din hjemmeside.

 

 

BOOST SYDFYN FORLØB

 

De første 86 kreative iværksættere startede på Boost Sydfyn 1.0 i september 2011, og de næste 89 startede i august 2012 på Boost Sydfyn 1.1, hvor de nu er i gang med at booste deres business på Sydfyn og øerne.

 

De næste forløb Boost Sydfyn 1.2 starter til august 2013. Du kan læse mere om forløbet her, eller deltage i vores informationsmøder i april rundt i de fire sydsfynske kommuner. Oplysninger om dato, tid og sted finder du lige her.

 

 

 

 

ANSØGNINGSSKEMA 2013

 

Hvis du ønsker at deltage på de fire sidste hold, bedes du udfylde ansøgningsskemaet og maile det til Fremtidsfabrikken - senest den 22. maj 2013.

 

Ansøgningsskema: (Word) (Pdf)

 

I ansøgningsskemaet kan du se udvælgelsesprocessen med deadlines og optagelsesinterviews. Processen skal sikre, at deltagerne har vækstpotentiale og er top motiverede. Ambitionen er, at alle hold skal syde af dynamik og udvikling.

 

Der er optagelsesinterviews i juni 2013. Her vurderer Fremtidsfabrikken ansøgeren ud fra

  • hvor kreativ produktet, processen eller forretningsidéen er
  • hvor stort potentiale for vækst virksomheden har
  • hvor stort et personligt udviklingspotentiale ansøgeren har
  • hvor motiveret ansøgere er i at deltage og bidrage til holdet
Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden