Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

IND TIL EKSPERTERNE 1.1

 

Så blev det de kreative iværksættere på Boost Sydfyn 1.1, der som afslutning af forløbet kom ind til eksperterne for at få feedback på deres virksomhed og råd til de udfordringer, de står overfor. De startede 90 i august 2012, og godt 70 holder stadig ved.

 

52 valgte at gå til ”eksamen” og præsentere deres virksomheder for et ekspertpanel den 29. maj på Hotel Faaborg Fjord. Du kan se en præsentation af eksperterne i de fem paneler her.

 

Det blev en dag med feedback og rådgivning hos eksperterne og masser af sparring og netværk i refleksionsrummet, hvor deltagerne var sammen hele dagen. Uddannelseskonsulent Hanne Raunsmed deler Boost-beviser ud til deltagerne.

 

 

Link til FOTOGALLERI

 

Denne var rammen for Ind til eksperterne ny og endnu festligere end sidste år - ikke mindst, da mange boostere udstillede deres produkter i reflektionsrummet. Og så blev boosterne bevæget og fik ny forståelse af kroppen af Ritte Hagens.

 

 

 

Boosterne blev fejret til den efterfølgende reception, hvor borgmester Hans Jørgensen roste boosterne for deres mod til at være iværksættere. Britta Kristensen gav en skøn fortælling om at bruge sine talenter optimalt, og Jullie Hjetland rørte os alle min sin sang.

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden