Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

 

Boost Sydfyn 1.0 og Boost Sydfyn NU er nogle af hovedaktiviteterne i Fremtidsfabrikken Sydfyn, der skal skabe bedre vækstbetingelser for kreative iværksættere på Sydfyn og øerne:

 

  • Nye iværksættere skal kunne få den hjælp og vejledning, der skal til for at overleve og blive en succes som selvstændig.

  • Etablerede iværksættere skal kunne hente ny inspiration og finde samarbejdspartnere i netværk og andre aktiviteter knyttet op om Fremtidsfabrikken

  • 250 kreative iværksættere vil få tilbud om deltagelse i uddannelsesforløbet Boost Sydfyn 1.0 med undervisning rettet mod både faglige kompetencer og mindset, inspirationsture til andre kreative miljøer og samt individuelle coaching forløb.

 

Målet med projektet er at skabe vækst og forøge andelen af kreative iværksættere i de fire sydfynske kommuner Ærø, Langeland, Faaborg-Midtfyn og Svendborg. Projektet startede 1. januar 2011, og det er målet, at de fire sydfynske kommuner i 2014 skal have 20 pct. flere iværksættere, og at overlevelsesraten samtidig er øget med 50 pct.

 

Fremtidsfabrikken er et bud på, hvordan Sydfyn bedst skaber attraktive rammer for de kreative erhverv og deres samspil med det øvrige erhvervsliv. Samtidig skal Fremtidsfabrikken placere Sydfyn på Danmarkskortet som omdrejningspunkt for kreativ innovation og udvikling, og derved tiltrække iværksættere fra resten af landet

 

 

 

 

I Fremtidsfabrikken Sydfyn er der tre fabriksarbejdere, der frem til 2014 skal skabe resultater for kreative iværksættere og få projektet i mål:

 

Susanne Linnet Aagaard

Projektleder for Fremtidsfabrikken

E-mail susanne@fremtidsfabrikken.com

Tlf. 30 17 44 50

 

Hanne Raunsmed

Uddannelseskonsulent

E-mail hanne@fremtidsfabrikken.com

Tlf. 30 17 44 51

 

Margit Hindsgaul Knudsen

Projektmedarbejder

E-mail margit@fremtidsfabrikken.com

Tlf. 30 17 44 49

 

 

Du kan læse mere om Fremtidsfabrikken Sydfyn på www.fremtidsfabrikken.com

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden