Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

SIDSTE CHANCE FOR AT BOOSTE

 

175 kreative iværksættere har allerede gjort det, og nu starter rekrutteringen til de fire sidste hold. Er du en af de 80 topmotiverede, kreative iværksættere, der skal udvikle dig selv selv og din virksomhed i Fremtidsfabrikkens regi?

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn er klar med Boost Sydfyn 1.2, der er et unikt uddannelsesforløb for kreative iværksættere med vækstambitioner.

 

Du lærer at udvikle din virksomhed og forbedre bundlinjen gennem otte moduler, der integrerer strategisk ledelse, innovation, netværk, branding og kommunikation. Undervejs er der plads til overraskelser og forstyrrelser.

 

Vi tilbyder en række faglige events, BonusBoosts, hvor du bliver inspireret og arbejder med din

virksomhed - fx personligt salg, webside optimering, sociale medier og budgetcafé. Vælg dem, som bedst sikrer vækst i din virksomhed, og som matcher dine udfordringer. Hvert BonusBoost afholdes, når der er tilstrækkeligt mange tilmeldinger.

 

Netværk gennemsyrer hele Boost Sydfyn 1.2. Deltagerne netværker på holdet, med andre hold, med erhvervschefer og kommunale venner, med rådgivere, underviserne og coachene. Netværkene er til sparring, joint innovation, salg, markedsføring og leverandørsøgning. Netværk skal have effekt og evalueres.

 

Forløbet afsluttes med, at du præsenterer dig selv, din forretningsmodel, dine udfordringer og fremtidsplaner for et ekspertpanel. 

 

Uddannelsesforløbet varer 9 mdr, hvor du arbejder med din egen virksomhed i både forberedelse, undervisning og cases. Boost Sydfyn 1.2 er GRATIS. Du betaler med din tid. Du investerer i alt 20 dage i at skabe nye resultater.

 

 

Du kan læse mere om Boost 1.2 i denne præsentation:

 

 

 

Du finder ansøgningsprocedure og frister lige her.

 

 

 

 

 

Hvad er Boost 1.2?

Vi har en film om Boost 1.0. Den giver dig en rigtig god idé om hvad der venter dig på Boost 1.2, der er tredje version af vores uddanelsesforløb for kreative iværksættere

 

 

 
Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden