Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

GAMESTART 1.0

 

79 iværksættere fra de fire hold deltog i Gamestart den 14. september på Borgerforeningen i Svendborg. Formålet med dagen var, at iværksætterne skulle have afklaret deres virksomheds stærke og svage sider og ikke mindst udfordringer ved brug af Væksthjulet.

 

Philippe Gueniau, der er direktør for RICE A/S og iværksætter, indledte dagen med en fantastisk fortælling om Rice A/S’s væksteventyr de seneste 13 år. Fra starten i et sommerhus i Hov på Langeland til stor international virksomhed med fortsatte vækstambitioner. Der var inspiration til fortsat vækst og gode råd om at tro på sig selv og sin idé.

 

Christian Brøndum, der er partner i Growth Company, præsenterede væksthjulet og varmede deltagerne op til eftermiddagens udfordringscafé. Her skulle hver enkelt deltager afdække udfordringerne i egen virksomhed ved hjælp af Væksthjulet. Lokale erhvervschefer, erhvervskonsulenter fra Væksthus Syddanmark og teamcoachene for hvert hold hjalp deltagerne med Væksthjulet.

 

Link til FOTOGALLERI

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden