Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

KOMMUNERNE BOOSTER

 

På Sydfyn skal vi skabe vækst i fællesskab. Kommunale medarbejdere med erhvervskontakt i de fire sydfynske kommuner skal – ligesom de kreative iværksættere – have et kompetenceløft, så de bliver bedre til at understøtte udvikling og vækst. Det sker i tæt samarbejde med iværksættere og virksomheder, der bliver sparringspartnere i uddannelsesforløbet Boost Sydfyn.NU.

 

 

 

Lakmusprøven

Se filmen, hvor sydfynske virksomheder sparrer med kommunale medarebjdere om forslag til  nye services og måder at samarbejde på.

 

 

 

I marts 2012 deltog en række sydfynske virksomheder i forløbet og lod sig interviewe mht behov og ønsker til fremtidigt samarbejde med kommunerne. Ønskerne tog deltagerne med i den fortsatte innovationsproces i uddannelsesforløbet.

 

 

 

I august og september mødte virksomhederne de kommunale deltagere igen. Denne gang fik virksomhederne præsenteret en række forslag, og de gav feedback på de nye løsninger og sparrede om forbedringer.

 

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden