Boost Sydfyn

FREMTIDSFABRIKKEN SYDFYN

Abildvej 5A, 2. sal
5700 Svendborg
Tlf. 30 17 44 49
kontakt@fremtidsfabrikken.com

Sådan bliver du en del af Boost
Vi Booster
Boost bobler

 

 

IND TIL EKSPERTERNE 1.0

 

Nu har de kreative iværksættere på boost Sydfyn 1.0 slidt i det i 9 måneder. De startede 86 i september 2011, og 70 holder stadig ved. 50 af disse valgte at gå til ”eksamen” og præsentere deres virksomheder for et ekspertpanel den 22. maj i Rudkøbing Skudehavn.

 

 

Ind til eksperterne

Se filmen om dagen, hvor de 50 kreative iværksættere, der kommer ind til eksperterne. De får feedback på deres virksomhed og råd om, hvordan de skal klare de udfordringer, som de står overfor

 

     

Link til FOTOGALLERI

 

 

Det blev en dag med feedback og rådgivning hos eksperterne og masser af sparring og netværk i refleksionsrummet, hvor deltagerne var sammen hele dagen. Du kan se en præsentation af eksperterne i de fem paneler her.

 

Boosterne blev fejret til den efterfølgende reception, hvor regionsrådsmedlem Bo Liebergren og borgmester Bjarne Nielsen roste boosterne for deres indsats. Kjeld Bruun-Jensen gav et fantastisk indblik i at være iværksætter og booste på 1.0.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Fremtidsfabrikken Sydfyn finansieres af EU’s Socialfond, regionale udviklingsmidler og de fire sydfynske kommuner Region SyddanmarkSocialfonden